Xavi Hernandez Barcelona'ya Eski Takımı Al Sadd'dan Transfer Yapıyor!

Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez, eski takımı Al Sadd'dan golcü transferine yöneldi.

22.11.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-17:32) Xavi Hernandez Barcelona'ya Eski Takımı Al Sadd'dan Transfer Yapıyor!

Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez, eski takımı Al Sadd'dan golcü transferine yöneldi.
İspanya La Liga ekibi Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez, mesaiye hızlı başladı. Teknik adam takımın başına geçer geçmez transfer işlemlerine başladı. İspanyol teknik adamın transferde yöneldiği ilk ismin ise eski takımı Al Sadd'dan olduğu öğrenildi.

XAVİ HERNANDEZ TRANSFER İÇİN KOLLARI SIVADI

Diario Sport'un haberlerine göre; İspanyol ünlü teknik adam Xavi Hernandez, Al Sadd takımında beraber çalıştığı santrafor Baghdad Bounedjah'ı Barcelona'ya transfer etmek istiyor. Xavi Hernandez'in bu transferi yapmak istemesinin asıl nedeni olarak ise takımın hücum hattında yaşanan sakatlıklar ve takımın mali açıdan sıkıntıda olması olarak gösteriliyor.
Xavi Hernandez'in transfer etmek istediği Baghdah Bounedjah bu sezon Al Sadd formasıyla çıktığı 20 karşılaşmada 17 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemeyi başardı. Futbolcu bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

BAGHDAD BOUNEDJAH'IN KARİYERİ

Cezayirli golcü futbolcu Baghdad Bounedjah futbola ilk olarak Cezayir'in, RCG Oran takımında başladı. Futbolcu sonrasınra kariyerine ES Sahel, ve USM El Harrach takımlarında devam etti. Son olarak Katar'ın AL Sadd takımına transfer olan futbolcu burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Futbolcu ile Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez'in çok yakından ilgilendiği aktarılıyor. Futbolcunun, Barcelona'ya transferi ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Xavi Hernandez'in Cezayirli olan futbolcuya ilgisi gerek Katar'da gerek İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal