Barcelona'nın Yeni Teknik Direktörü Xavi Hernandez'den İmza Töreninde Çarpıcı Açıklamalar!

İspanya'nın Barcelona Kulübü, sezona kötü bir başlangıç yapan futbol takımının toparlanabilmesi için büyük beklentilerle getirilen teknik direktör Xavi Hernandez'i tanıttı.

08.11.2021-17:15 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-17:15) Barcelona'nın Yeni Teknik Direktörü Xavi Hernandez'den İmza Töreninde Çarpıcı Açıklamalar!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da yeni teknik direktör Xavi Hernandez düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

ANLAŞMA SOSYAL MEDYADAN DUYURULMUŞTU!

Barcelona'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardıdan Teknik Direktör Ronald Koeman ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelmesi için birçok ismin konuşulmasının ardından karar eski kulüp efsanelerinden Xavi Hernandez'in teknik direktörlüğe gelmesi yönünde verilmişti.

XAVİ İÇİN İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Barcelona'nın resmi internet sitesi üzerinden eski futbolcuları Xavi Hernandez ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı müjdelenmişken bugün ise Katalan ekibi Xavi Hernandez için Nou Camp Stadyumu'nda 10.000'den fazla Barcelona taraftarının katılımıyla bir imza töreni düzenledi.

XAVİ HERNANDEZ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Barcelona ile yaşadığı 6 yıllık aranın ardından futbolcu olarak ayak bastığı çimlere bu kez teknik direktör olarak dönen Xavi Hernandez, kulüp başkanı Joan Laporta ile birlikte düzenlenen imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez, kendisi için düzenlenen imza töreninde yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çok heyecanlıyım. Takımın layık olduğu yerlere gelmesi için çok çalışacağız. Barcelona, dünyanın en büyük takımı. Barcelona'nın sürekli talepkar olması gerekir. Ne kaybeder ne de berabere kalır. Burada kazanmak gerekir. Buraya teknik direktör olarak kendimi hazır hissederek geldim. Benim DNA'm değişmedi. Baskılı, fırsatlar yaratan, topa sahip olan, oyunun aktörü olan bir Barça istiyorum. Tekrar kazanmamız gereken çok şey var. Zor dönemler olacaktır ama birlik olmamız ve aynı yönde kürek çekmemiz gerek. Barça'nın yeniden her kulvarda kupa kazanma arzusuna kavuşması gerek. Kulübü tanımak benim için avantaj. ' ifadelerini kullandı.

BARCELONA İÇİN YAŞAYAN BİR DEĞER

Barcelona'nın altyapısından yetişen ve 17 sezon A takım formasını giyen Xavi Hernandez, 4'ü Şampiyonlar Ligi ve 8'i lig şampiyonluğunu olmak üzere toplam 25 kupa kazanmıştı. Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi, Lionel Messi'nin ardından Barcelona formasıyla en fazla maç oynayan futbolcu olarak kulüp tarihinde önemli bir yerde bulunuyor.

BARCELONA'DA SON DURUM...

La Liga'da bir maç eksiği bulunan Barcelona, 4 galibiyet, 5 beraberlik, 3 yenilgiyle 17 puanla 9. sırada yer alıyor. Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği E grubunda ise lider Bayern Münih'in (12 puan) ardından 6 puanla 2. sırada bulunuyor. Katalan ekibi Barcelona'da mevcut kadroda yer alan Sergi Roberto, Ousmane Dembele, Martin Braithwaite, Pedri, Ansu Fati, Eric Garcia, Neto, Sergino Dest ve Gerard Pique'nin sakatlıkları, Agüero'nun da kalp sorunu var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal