Liverpool'un Yıldızı Mohamed Salah'ın Beslenme Rutini Mısır'da Okul Kitaplarında Yer Aldı!

İngiliz ekibi Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ın başarılı performansı, Mısır'da okul kitaplarına konu oldu.

08.11.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-17:02) Liverpool'un Yıldızı Mohamed Salah'ın Beslenme Rutini Mısır'da Okul Kitaplarında Yer Aldı!

Liverpool ile olan sözleşmesi 2023 sezonunda bitecek olan Mohamed Salah, yeni kontrat görüşmesi öncesi performansıyla adeta göz dolduruyor. Bu sezon Liverpool formasıyla çıktığı 15 karşılaşmada 15 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyen 29 yaşındaki yıldız futbolcu Premier Lig'de en çok gol atan Afrikalı futbolcu unvanını eline geçirdi. Salah'ın bu başarısı gözleri üzerine çevirdi. Liverpool'un başarılı yıldızın beslenme rutini ülkesi Mısır'da okul kitaplarına taşındı. Liverpool'da yüzde 150'den fazla zam talebinde bulunan ve haftalık maaşının 500 bin pounda (Yıllık 30 milyon euro) yükseltilmesini bekleyen Salah'ın başarısında beslenme düzeni önemli yer teşkil ediyor.

MOHAMED SALAH'IN BESLENME RUTİNİ

Salah, kahvaltıda Hint gözlemesi Paratha, bir bardak süt ve bir kase meyve tercih ediyor. Öğlen mercimek, sebze, ekmek, tavuk ve bir kase yoğurt, akşam ise salata, corba, sebze ve Mısır usulü koşari tüketiyor. Yatmadan önce de şekersiz meyve suyu içiyor.

MOHAMED SALAH ÜLKESİNDE DERS KİTAPLARINA KONU OLDU

Mısırlı yıldızın saha içerisindeki başarıları ve saha dışındaki yardım çalışmaları ülkesi Mısır'da hem ilkokul hem de ortaokul kitaplarında yer almaya başladı.
Mohamed Salah'ın İngiltere Premier Lig'de en çok gol atan Afriraklı futbolcu olması ve diğer sportif başarıları ilköğretim öğrencilerine, yaptığı yardımlar ise ortaöğretim öğrencilerine okutulacak. Mohamed Salah'ın özellikle bu sezon İngiltere'de Liverpool formasıyla gösterdiği performans futbolseverleri hayran bırakıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal