Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas ve Hüseyin Türkmen Açıklaması

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanan Anastasios Bakasetas ve Hüseyin Türkmen'in sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı.

08.11.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-17:07)

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında İstanbul'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Andreas Cornelius ile bulduğu goller ile birlikte sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda oldukça önemli bir galibiyete imza attı.

ANASTASİOS BAKASETAS VE HÜSEYİN TÜRKMEN SAKATLANDI

Trabzonspor'un İstanbul'da Beşiktaş'a karşı aldığı zaferde moralleri bozan detay ise yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas ve Hüseyin Türkmen'in karşılaşmada sakatlanması olmuştu.

Trabzonspor-Bakasetas Sakatlık

SAKATLIKLARIN SONUCU MERAK EDİLİYORDU

Anastasios Bakasetas ve Hüseyin Türkmen'in sakatlık durumları büyük bir merak halinde beklenirken bordo mavili kulüp konuya ilişkin olarak resmi internet sitesi üzerinden bir açıklamada bulundu.

TRABZONSPOR'DAN BAKASETAS VE HÜSEYİN TÜRKMEN AÇIKLAMASI

Trabzonspor'dan yapılan Anastasios Bakasetas ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıklarına ilişkin açıklamada ;


' Hafta sonu oynadığımız müsabakada sağ dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Anastasios Bakasetas’ın aynı gün çekilen MR’ında sağ diz iç yan bağında ödem tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan oyuncumuzun önümüzdeki günlerde çekilecek kontrol MR’ına göre tedavisine devam edilecektir. Aynı müsabakada dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Hüseyin Türkmen’in ise dün çekilen MR’ında sağ diz iç yan bağında ödem tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan oyuncumuzun birkaç gün içinde çekilecek kontrol MR’ından sonra değerlendirme yapılacaktır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal