Mickael Pote Futbolu Bıraktı!

Spor Toto 1. Lig takımlarından NasaDoge Menemenspor formasını terleten Cenk Laleci, Beninli 37 yaşındaki yıldız Mickael Pote'nin futbolu bıraktığını açıkladı.

22.11.2021-17:12 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-17:12) Mickael Pote Futbolu Bıraktı!

Ülkemizde tanınan isimlerden birisi olaran Beninli golcü futbolcu Mickael Pote ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Beninli golcü futbolcunun futbolu bıraktığı açıklandı. Futbolcuyla ilgili açıklamayı Menemenspor'un teknik direktörü Cenk Laleci yaptı.

CENK LALECİ'DEN MİCKAEL POTE AÇIKLAMASI GELDİ

Menemenspor'un teknik direktörü Cenk Laleci yaptığı açıklamada, ligde üst üste aldıkları iki mağlubiyet sonrası Balıkesirspor'u 2-1 yenerek önemli bir zafer elde ettiklerini belitti. Karşılaşmanın ilk 60 dakikalık bölümünde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Cenk Laleci, 'Ondan sonra takım içgüdüsel olarak skoru tutmak için geriye yaslandı ama kazanmasını bildik. Artık önümüzdeki haftaki Kocaelispor maçına odaklandık' ifadelerine yerdi. Cenk Laleci, Balıkesirspor karşılaşmasında oyuna sonradan giren Mickal Pote'nin oynanan maçın ardından futbolu bıraktığını açıkladı. Teknik adam futbolcuyla ilgili açıklamasında, 'Ben maçtan önce biliyordum. Pote maçtan sonra aktif futbol yaşantısını sonlandırdığını açıkladı' şeklinde konuştu.

MİCKAEL POTE ÜLKEMİZDE SES GETİRDİ

Mickael Pote, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Adana Demirspor formasıyla 1.Lig'de en fazla gol kaydeden futbolcu olmayı başarmıştı. Futbolcu bu başarısıyla büyük ses getirmişti.
Mickael Pote, Fransa'da Grenoble takımında başladığı futbol kariyerinde çeşitli takımların formasını terletti. Futbolcu Fransa'da; Cannes, Nizza, Le Mans gibi takımların ardından Almanya'nın Dresden takımına oradan da Güney Kıbrıs ekibi Omonia Lefkoşa'ya transfer oldu. Futbolcu buradan ülkemizdeki Adana Demirspor takımna transfer oldu. Pote ülkemizde Adana Demirspor, Erzurumspor ve Bandırmaspor'un ardından son olarak Menemenspor'un formasını terletiyordu. Futbol kariyerini İzmir ekibi Menemenspor'da noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal