Trabzonspor'da Gaziantep Maçı Öncesi 4 Eksik!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında ligin namağlup lideri Trabzonspor'un Gaziantep karşılaşacağı karşılaşma öncesinde eksikleri belli oldu.

22.11.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-17:08)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının kapanış karşılaşmasında kendi sahasında ligin formda ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR NAMAĞLUP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Medical Park Stadyumu'nda bugün saat 20:00'da oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde Trabzonspor, topladığı 30 puanla namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda otururken konuk ekip Gaziantep Futbol Kulübü ise topladığı 15 puanla 12. sırada yer alıyor.

YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Bordo mavili ekip Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde tam 24 maçtır devam eden yenilmezlik serisini kendi sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü mağlup ederek 25 maça çıkarmak istiyor.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL EKSİKLERİ

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu akşam oynanacak olan Gaziantep karşılaşmasında kart cezası nedeniyle Uğurcan Çakır'dan kesin olarak yararlanamayacak. Ayrıca bordo mavililerde sakatlıkları devam eden Anastasios Bakasetas, Hüseyin Türkmen, Fode Koita ve Marek Hamsik'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal