Ukrayna'da Siyah Renkte Kar Yağdığını Gören Vatandaşlar Tedirgin Oldu!

Ukrayna’da ilk kez görülen bir olay yaşandı. Kar yağışlı hava hakin olan bölgede siyah kar yağdığı görüldü. Bu durumdan tedirgin olan kişiler Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e siyah karın araştırılması için mektup yazdı.

20.12.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-16:59)

Olay, Ukrayna’nın batısında yer alan İvana Frankovsk şehrinde meydana geldi. Kar yağışı görülen bölgede kar renginin siyah olduğunu görenler gözlerine inanamadı. Öte yandan yaşanan bu durumla ilgili bölge sakinleri Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e mektup gönderdi. 

SİYAH RENKTE KAR YAĞDI

Ukrayna’nın İvana Frankovsk şehrinde ilk kez görülen bir olay yaşandı. Havaların soğuması sonucu şehir genelinde siyah kar yağdı. Bu durumdan tedirgin olan kişiler Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e siyah karın araştırılması için mektup yazdı. 

DEVLET BAŞKANINA MEKTUP YAZILDI

İvana Frankovsk şehrine siyah kar yağdığını gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemezken bir yandan da tedirginliğini sürdürdü. Vatandaşlar, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e bölgelerinde görülen siyah karın nedeninin araştırılması için mektup yazıldığı aktarıldı. 

Siyah kar yağdığını gören bölge sakinleri, yaşanan doğa olayına bir türlü anlam veremedi. Yaşanan olaydan, endişe duyduğunu belirten vatandaşların yetkili makamlara başvurulduğu aktarıldı. Gerekli tespitlerin yapılmasını ve karın neden siyah renkte yağdığının belirlenmesini istedi. 

TERMİK SANTRAL ETKİSİ OLABİLİR

Ukrayna’da yaşayan insanlar, bulundukları bölgeye siyah kar yağmasına neden olan etkenlerin ilk başında termik santrali olma ihtimaline dikkat çekti. 

Ülkede siyah kar yağdığını görenler hayrete düştü. Yerlerde ve arabaların üzerinde bulunan siyah renkli kar görüntülerini bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Yaşanan olay karşısında tedirgin hisseden vatandaşlar, yetkililere haber vererek karın neden siyah yağdığı konusunda araştırılması isteğinde bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal