TOGG'un Yeni Modeli Görücüye Çıkıyor!

İlk yerli otomobil TOGG, SUV'dan sonra sedan model aracı görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. ABD'de gerçekleşen CES fuarında TOGG'un yeni modelinin tanıtılacağı konuşuluyor.

05.01.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-18:01)

İlk yerli otomobil TOGG, kendini uluslararası pazara sunmaya hazırlanıyor. ABD'de gerçekleştirilen tüketici elektroniği fuarı CES 2022'de görücüye çıkacak. İddialar TOGG'un SUV model değil sedan modelini fuarda tanıtacağı yönünde. Daha önceden farklı modellerin de çıkacağı bilinen otomobil, 2022 sonunda SUV modelini seri üretime geçirip satışa sunacak. Sedan modelinin sunulacağı iddiaları büyük bir telaş yarattı. 

FUAR İÇİN TOGG PAYLAŞIMI

ABD'nin Las Vegat ealetinde yapılacak olan Consumer Electronics Show'da TOGG da kendini gösterecek. Fuar öncesi TOGG resmi Twitter hesabında paylaşım yaptı.  "Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022 – Tüketici Elektroniği Fuarı'na hazırız." paylaşımıyla dikkatleri çekti. Paylaşımda, daha önce gösterilen SUV modelinden daha farklı bir modelin görüldüğü tahmin ediliyor. TOGG'un sedan modelinin paylaşılması için başka bir detay daha sosyal medyada paylaşıldı.


TOGG ÖRTÜLÜ PAYLAŞILDI

Yerli otomobil ilgiyi Amerika Birleşik Devletleri'nde de çekiyor. CES 2022'yi takip eden gazetecilerden Hakkı Alkan, sosyal medya hesabında araba standında yer alan TOGG, önceki halinden daha küçük gözüküyor. SUV'dan ziyade sedan modele benzeyen araba için heyecan gittikçe artmış durumda.


İLK VİDEOSU PAYLAŞILDI

Bu kısa tanıtımdan anlaşılan üzere yeni sedan modelin üzerinde ilk defa TOGG'un yeni ve asıl logosu görülüyor. İlk prototip aksine geniş bir farı mevcut. Araçta logo da ışıklandırılmış durumda. Sedan hakkında bilgi çok da fazla bulunmamaktadır. Fuarla birlikte yeni detayların ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

YENİ MODELLER İÇİN AÇIKLAMA ÖNCEDEN YAPILDI

Yakın zamanda C segment bir SUV ile yerli piyasaya çıkacak olan TOGG, 2022 yılı sonunda satışlara geçecek. SUV ilk modeli olarak çıkıldıktan sonra 4'e yakın model yapılacak. SUV'un ardından C segment sedan ve hatchback modeller piyasaya sürülmesi bekleniyor. B SUV, C segmentler sonra seri üretime geçilecek modeller olarak belirlendi. C MPV, 3. sırada yer alıyor. Bunların yanında hafif ticari araç da üretim için sıraya girdi. 2030 yılına kadar fabrikanın genişletilmesi kararı alındı. C-Sedan aracın çıkış tarihi henüz kesin değil. Seri üretimin 2023 yılında yapılması bekleniyor. Fiyatı hakkında bir tahmin yapmak henüz mümkün değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal