Yerli Otomobil TOGG Token Hazırlıklarına Başladı! Toggen Token Geliyor!

Seri üretimine sayılı günler kalan yerli otomobil TOGG'un geçtiğimiz günlerde logo tanıtımı yapılmıştı. Şimdi de montaj çalışmaları haberinden sonra TOGG'un token çıkaracağı haberleri yayılmaya başladı.

30.12.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-12:00)

TOGG için geri sayım artık başladı. Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili 2023 yılında seri üretime geçip satışa çıkacak. Bursa ve Gebze'de parçaları üretilen araç için yeni özellikler ortaya çıkıyor. Şimdi de TOGG için bir token hazırlığına girildiği öğrenildi.

TOGGEN COIN NEDİR?

Gürcan Karakaş, otomobilin güvenliği konusunda blok zincir teknolojisinden faydalanacaklarını dile getirdi. Karakaş araçları birer dijital cüzdan haline getirmek istiyor. Bu blok zincirin yönetim parası yani tokenı Toggen olacağa benziyor. Karakaş'ın tüm açıklaması şu şekildedir: 

"Blok zinciri sadece finansal teknoloji için değil aynı zamanda akıllı cihazların güvenliğinde de kullanılacak bir teknoloji olarak öne çıkıyor. Blok zinciri teknolojisi zamanla araçların üzerinde birer dijital cüzdan olmasını da sağlayacak. Büyük veri dünyasının gelişen ve değişmeyecek teknolojisi blok zinciri olacak. Dijitalize edilmiş veri ve diğer varlıklar blok zinciri aracılığıyla güvenli biçimde saklanıp, transfer edilebilecek. Bu nedenle blok zinciri ve yapay zeka ekosistemlerin merkezinde yer alacak.”

Yönetim tokenları denilen şey, aslında ağdaki değişikliklere karar verme, yönetimde bulunma, değişimleri oylamadır. Toggen hangi tür işlevi kendi projesinde yer verecek henüz belli değil. Şu anlık paranın hangi borsalarda olacağı merak konusudur. Yurt dışına açılması zaman alacak olan TOGG göz önüne alındığında token ilk olarak bir süre yerli kripto para piyasalarında yaşamını sürdürecek.


OTOMOBİLLER İÇİN KRİPTO PARA DEVRİ

Kripto para fikri artık sadece finans alanını temel alan firmalar için yer almıyor. Futbol takımları, karikatür dergileri hatta evcil köpek hakkında bile dijital para çıkarılırken otomobil şirketleri bundan geri kalmadı. Elon Musk, sahibi olduğu Tesla araçlarının artık Dogecoin ile alınabileceğini açıklamıştı.

TOGG ÜRETİMDE YENİ SEVİYEYE GEÇTİ

Yerli otomobil TOGG, seri üretim tarihi gittikçe yaklaşırken bir süreci daha başarıyla halletti. Fabrikada çelik, kalıp ve çatı montaj işlemleri tamamlanmış durumda. Gemlik'teki fabrikada kör kalıp montajı yapıldı. SUV model aracın 2022 sonunda seri üretime geçilmesi bekleniyor.

KRİPTO UZMANI İÇİN İLAN AÇTILAR

TOGG geçtiğimiz günlerde ise kripto uzmanı aradığını duyuran bir ilan açtı. Önce kripto para çalışmalarına başladığını duyuran ardından da ilan açan firmanın bu alanda hızlı adımlar atması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal