Süper Lig'de Büyük Kriz Çözüldü!

Yayıncı şirketin salgın sebebiyle ödemeleri yapmaması, takımları büyük krize sokmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çalışmaları sayesinde ise bu problem çözülüyor.

17.06.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-10:02) Süper Lig'de Büyük Kriz Çözüldü!

Bütün dünyayı saran alan coronavirüs salgını, Süper Lig ’in 3 ay durmasına sebep oldu. Bu aşamada yayıncı şirket, takımlara verilmesi gereken parayı ödemedi. Zaten mali problemlerle boğuşan kulüpler, bu hamleyle mali açıdan iyice sıkıntıya girdi. Birçok takım futbolcuların ücretlerini veremedi. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de heyecan tekrardan başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı da takımların mali sıkıntısını çözmek için önemli bir çalışmaya imza attı. Bakanlık, yayıncı kuruluş yöneticileri ile toplantı yaparak futbol kulüplerine verilmesi gereken gecikmiş paraların bir an önce Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilmesi gerektiğini aktardı.

KISA ZAMANDA VERİLECEK

Federasyon’dan da bu para gelir gelmez takımlara gönderilmesi istendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bu isteği üzerine yayıncı şirket, parayı TFF’ye yollamak adına kaynak yaratmak için hemen çalışmalara başladı. Takımların kısa zamanda paralarını alması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal