İşte Beşiktaş'ın Yeni Kalecisi! Cengiz Ünder'e 'Ağabeylik' Yapmıştı!

Kaleci arayışlarına devam eden Beşiktaş '1' numaralı problemi çözdü. Yönetici Erdal Torunoğulları İsveçli eldiven Robin Olsen'e siyah beyazlı formayı giydirecek.

17.06.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-10:27) İşte Beşiktaş'ın Yeni Kalecisi! Cengiz Ünder'e 'Ağabeylik' Yapmıştı!

Loris Karius’la yolların ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına devam Beşiktaş, İsveçli eldiven Robin Olsen’le prensip anlaşmasına vardı.

KİRALAMA BEDELİ YOK YILLIK ÜCRET 1,5 MİLYON EURO

Gelecek sezon kalede sorun yaşamak istemeyen ve kalitesini ispat etmiş bir futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Erdal Torunoğulları’nın Roma’yla masaya oturduğu kaydedilirken, tecrübeli yöneticinin Robin Olsen konusunda Serie A deviyle el sıkıştığı bildirildi. Anlaşmaya göre Roma’ya kiralama bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, 30 yaşındaki file bekçisine yıllık 1,5 milyon euro vermeyi taahhüt ederken, oyuncunun düşünmek için biraz süre istediği ifade edildi.

CENGİZ ÜNDER'E 'AĞABEYLİK' YAPMIŞTI

Bu sezon Cagliari’de 18 maça çıkan Olsen’in önünde Sporting Lizbon tercihinin de olduğu belirtilirken, FIFA Menajeri Hasan Çetinkaya’nın oyuncusunu Beşiktaş gitmesi için ikna turlarına çıktığı anlaşıldı. Roma’ya transfer olduğunda dil ve uyum sorunu yaşayan Cengiz Ünder’le yakından ilgilenen Robin Olsen, genç yıldıza ‘ağabeylik’ yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal