Süper Lig Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşması

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

24.03.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-22:42)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fırtına, Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde nefesler tutuldu. Lider Trabzonspor'un deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olacağı karşılaşma büyük bir heyecana sahne olacak. Ev sahibi ekip taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak hem kendi sahasındaki galibiyet serisini devam ettirmek hem de Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Konuk ekip Adana Demirspor ise bu sezon yükseldiği lige adeta damga vurmayı başardı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, Yunus Akgün, Stambouli, Belhanda, Balotelli gibi yıldızlarıyla harika bir performans sergileyen Adana ekibi sezon sonunda Avrupa kupalarına gidebilmek adına taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmaya oldukça büyük bir önem veriyor.

Adana Demirspor - Trabzonspor

Ne zaman oynanacak?

Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında oynananak olan kritik karşılaşma 23 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşması saat 20:30'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi henüz TFF tarafından açıklanmadı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi henüz belli olmadı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Adana Demirspor : Muric, Svensson, Deli, Samet, Rassoul, Gökhan, Bjarnason, Akintola, Vargas, Yunus, Assombalonga
Trabzonspor : Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Siopis, Abdülkadir Ömür, Visca, Kouassi, Cornelius

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal