Fenerbahçe'de takımın yıldız futbolcuları Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı!

Son alınan bilgilere göre Fenerbahçe'de Mesut Özil'in ve Ozan Tufan'ın kadro dışı kaldığı öğrenildi. Sarı lacivertlilerin iki yıldız ismiyle ilgili yaşanan bu gelişme büyük yankı uyandırdı.

24.03.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-16:07)

Sarı lacivertlilerin dünya yıldızı olan futbolcusu Mesut Özil ve takımın bir diğer yıldız ismi Ozan Tufan ile ilgili çarpıcı gelişmeler geldi. Alınan son bilgilere göre iki futbolcu takımda süresiz kadro dışı kaldı. Futbolcuların kadro dışı kalma nedenleri ise herkesi merak ettirdi.

Oyundan alınmıştı

Fenerbahçeli Mesut Özil, Süper Lig'de oynanan Konyaspor maçında ilk 11'de başlamış fakat İsmail Kartal tarafından ilk yarı sonunda oyundan alınmıştı. Futbolcunun sahadaki performansı da taraftarlar tarafından tepki görmüştü. Ayrıca Ozan Tufan'ın da kadro dışı kaldığı bilgisi mevcut. Futbolcuların kadro dışı kalma nedenleri ile ilgili ayrıntıların gelmesi bekleniyor.

Mesut Özil kadro dışı kaldı.

Yıldız futbolcularla ilgili yaşananlar hayrete düşürdü

Fenerbahçe'nin iki yıldız ismiyle ilgili alınan karar Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü. Yıldız futbolcularla ilgili alınan kararın ayrıntıları herkes tarafından merak edilmekte. Futbolcularla ilgili gelişmeler Türk futbol kamuoyu tarafından dikkatle yakından takip edilmeye başlandı. Mesut Özil büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de henüz istenileni gösteremezken öte yandan Ozan Tufan ise devre arasında takıma katılmış fakat şimdiye kadar gösterdiği performansla takımda hayal kırıklığı oluşturmuştu. 

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe Kulübü yaptığı son açıklamada iki futbolcunun kadro dışı kaldığını duyurdu. Yapılan resmi açıklamada, 'Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır. Kamuoyuna duyurulur.' ifadelerine yer verildi. Yıldız futbolcularla ilgili yapılan bu resmi açıklama büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal