Sporting'den Başakşehir Değerlendirmesi!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir'in rakibi Portekiz'in Sporting Lizbon ekibinin yardımcı hocası Emanuel Ferro, Başakşehir karşılaşmasını değerlendirdi.

20.02.2020-09:10 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-09:02) Sporting'den Başakşehir Değerlendirmesi!
Sporting Lizbon'da yardımcı hoca Emanuel Ferro ile Arjantinli oyuncu Rodrigo Battaglia karşılaşmanın yapılacağı Jose Alvalade Stadı'nda basın toplantısı yaptı.

Teknik Adam Jorge Manuel Rebelo Fernandes'in UEFA karşılaşmalarına uygun lisansı olmamasından ötürü basın toplantısına çıkan Ferro, "Evimizde oynuyoruz ve turun ilk maçında iyi bir sonuç alabilmek için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kazanacağımıza inanıyoruz. Takım ve kulüp olarak kaynaklarımızı iyi kullanmalıyız. Çok rekabetçi bir takım olduğumuzu Avrupa'da gösterdik ve bu eleme turunda sorumluluğumuzun farkındayız." değerlendirmesini yaptı.

Ferro, "Sahamızda gol atmamız ve kazanmamız gereken bir maç olacağının bilinciyle sahaya çıkacağız. Kapasitemizi daha da yükseltebileceğimizi biliyoruz ve bunu yarın sahada göstermek istiyoruz. Arzuları çok büyük olan bir takım ve kulübüz." dedi..

Öte yandan, Sportingli oyuncu Battaglia da yarınki karşılaşma ile alakalı olarak şöyle konuştu:

"Başakşehir iyi bir takım. Türkiye liginde iyi bir sezon çıkartıyor. Onların iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Çok zorlu olacak. Ama biz yarın büyük bir maç çıkarıp kazanmak istiyoruz."

"Bu takımın hayal kurabileceğini göstermek istiyoruz."

"Sporting gibi bir takım her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Başakşehir'e karşı da kazanmak için iyi bir maç çıkarmalıyız." 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal