'36-37 Puanla Bu Ligde Kalabiliriz'

Gaziantep Futbol Kulübü Süper Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

20.02.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-09:04) '36-37 Puanla Bu Ligde Kalabiliriz'

Gaziantep Futbol Kulübü Süper Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Antrenman öncesi Teknik Direktör Marius Sumudica, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

O yüzden biz de bu 36-37 puanı alabildiğimiz kadar hızlı bir şekilde almak istiyoruz. O puanları aldıktan sonra geriye yaslanmayacağız. Oynadığımız her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Çünkü federasyon her galibiyet için kulüpleri finansal açıdan rahatlatan bir para veriyor ve bizim kulübü de düşünmemiz lazım. Bu galibiyetleri alırsak oyuncuların ödemeleri de gecikmez ve bir sıkıntı yaşanmaz.

Çok zorlu bir 5 hafta var önümüzde ama ben bu maçları paket olarak düşünmek yerine tek tek hedef koyuyorum. Oyuncularım da bunu biliyor. Benim için önemli olan şey her zaman önümüzdeki ilk maçtır. Çünkü futbolda peş peşe dört maç kaybedebilirsiniz de kazanabilirsiniz de ama geçmiş haftaları herkes çabuk unutur. Herkes önünüzdeki ilk maça bakar. O yüzden benim hedefim maç maç düşünmek. Takımımı da bu şekilde hazırlıyorum. Şu an Göztepe maçına hazırlanıyoruz ve benim için önemli olan da bu maç.

Rize maçında iyi bir galibiyet aldık ama o maçı unutup önümüzdeki Göztepe maçına odaklanmamız lazım. Rize maçı bizim için iyi bir maç oldu. Önceki hafta hava şartlarından dolayı Rize maçına iyi hazırlanamamıştık ama ona rağmen oyuncularım sahaya çıkıp ellerinden gelini yaptılar ve maçı kazandılar. Oyuncularımı bu yüzden tekrar tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok güzel bir galibiyet oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal