Zidane İçin Bomba İddia! Yok Böyle Teklif!

Geçtiğimiz günlerde 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak tarihe geçtiği Real Madrid’den istifa eden Zinedine Zidane için bomba bir iddia ortaya atıldı.

02.06.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-11:43) Zidane İçin Bomba İddia! Yok Böyle Teklif!

Fransız teknik adamın istifası sonrası hangi takımı çalıştıracağı büyük merak konusu olurken, müthiş bir iddia öne sürüldü.

2016 yılının Ocak ayında göreve geldiği Real Madrid ile üst üste 3 kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanıp tarihe geçen ve bu dönemde eflatun beyazlılara tam 9 kupa kazandıran Zinedine Zidane, kısa bir süre önce teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Şimdiden pek çok takımın peşine düştüğü Zinedine Zidane için, 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Katar’dan çılgın bir teklif geldiği belirtildi.

Katar Futbol Federasyonunun, başarılı teknik adama senelik 50 milyon Euro’dan (270 milyon TL) 4 senelik kontrat önerdiği ve Zidane’ı, 2022 Dünya Kupası’nda takımın başında görmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öne sürüldü.

Katar’ın, aynı zamanda Dünya Kupası elçilerinden biri olan Zidane’ın, bu çılgın teklife nasıl bir yanıt vereceği ise büyük bir merakla bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal