Fenerbahçe’de Tarihi Kongre Başladı!

Ülker Stadı'nda düzenlenen tarihi kongrede mevcut başkan Aziz Yıldırım ve eski yöneticilerden Ali Koç sarı lacivertli kulübün başkanlığı için yarışıyor.

02.06.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-11:31) Fenerbahçe’de Tarihi Kongre Başladı!

Kulüp tarihinde ilk defa stadyumda gerçekleşen kongreye rekor düzeyde katılım bekleniyor. Genel kurulda, aidatını yatıran 25 bin 650 üye oy kullanma fırsatına sahip…

ADAYLAR TEZAHÜRATLAR EŞLİĞİNDE KARŞILANDI

Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu için stadyuma giriş yapan başkan adayları üyeler tarafından tezahüratlarla karşılandı. Stadyuma önce Ali Koç giriş yaparken, ardından da Aziz Yıldırım tribüne geldi. İki başkan adayı da üyelerin tezahürat ve alkışları ile karşılandı.

BAŞKAN PAZAR GÜNÜ BELLİ OLUYOR

İki gün sürecek genel kurulda, sarı lacivertli kulübün başkanını seçmek adına oy verme işlemi 3 Haziran Pazar günü gerçekleşecek. Başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların belirleneceği seçimde üyeler 3 Haziran Pazar günü oy kullanacak. Sandıklar, oy verme işleminin tamamlanmasının ardından toplu olarak açılacak ve genel kurul divan başkanının idaresinde oylar sayılacak. Günün sonunda ise genel kurul divan başkanı, Fenerbahçe’nin başkanını açıklayacak.

YENİ BİR REKOR OLACAK

Bu seçimin rekor düzeyde katılımla kulübün tarihine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçimde 20 binden fazla üyenin oy kullanması bekleniyor.

Kulüp tarihindeki önceki katılım rekoru 2013 yılında yapılan kongrede kırılmıştı. Mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ali Aydınlar’ı geçerek yeniden başkan olduğu kongrede toplam 9 bin 380 oy çıkmıştı.

Bu kongrede ise 2013’teki rekor katılımın iki katına çıkılması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal