Şampiyonluk yarışında gözler Adana’da: Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de lider Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar geçen hafta Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle beraber çıkardığı 4 puanlık farkı korumak istiyor. Peki Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

25.04.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-16:50) Şampiyonluk yarışında gözler Adana’da: Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında lider Galatasaray’ın rakibi Adana Demirspor olacak. Adana deplasmanında galip gelmek isteyen Okan Buruk’un öğrencileri, en yakın rakibi Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynayacağı haftada hata yapmayarak son 4 haftaya avantajlı girmeyi hedefliyor. Adana Demirspor ise son haftalarda yaşadığı galibiyet hasretine Galatasaray karşısında son vermeye çalışacak. Peki Adana Demirspor – Galatasaray maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile 26 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Kritik mücadele Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Şampiyonluk yarışında gözler Adana’da: Adana Demirspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Cimbom rekoru kırmak istiyor

Galatasaray, Adana Demirspor'u mağlup etmesi halinde kendi Süper Lig'deki üst üste galibiyet rekorunu kıracak. Geçtiğimiz sezon ligde arka arkaya 14 maç kazanan sarı-kırmızılılar, bu seriyi deplasmanda Konyaspor'a 2-1'lik skorla yenilerek sonlandırmıştı.

Deplasmanda tek mağlubiyet

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de deplasmanda toplam 16 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 39 puan topladı ve bu alanda ikinci sırada yer alıyor. Cimbom, son olarak deplasmanda Alanyaspor ile oynadığı maçı 4-0 kazandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal