Xavi: Dürüst Olmak Gerekirse Çok Mutluyum

Katar'ın Al-Sadd kulübünde teknik direktörlük görevi yapan Xavi Hernandez, Doha'da devam ettiği yaşamı ile ilgili röportaj verdi.

04.03.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-17:15) Xavi: Dürüst Olmak Gerekirse Çok Mutluyum

Katar'ın Al-Sadd kulübünde teknik direktörlük görevi yapan Xavi Hernandez, Doha'da devam ettiği yaşamı ile ilgili röportaj verdi.

Bir dönem Barcelona’da oynadığı futbol ile efsane olan ve şimdilerde Katar'da Al-Sadd ekibini çalıştıran Xavi Hernandez, Katar ile ilgili yaşamını içeren bir özel röportaj verdi.

Xavi 5 yıldır Katar'da yaşadığını ve ülkeye hayran kaldığını ifade ederek her şeyin yolunda olduğunu, bir problem olmadığını aktardı.

Xavi: "5 yıldır buradayım. 4 yıldır futbol oynuyordum ve şimdi teknik direktörüm. Burada dürüst olmak gerekirse çok mutluyum. Burada ne kadar rahat olduğumu tahmin edemezsiniz. Burası Barcelona'dan farklı. İnsanlar çok eğitimli ve inanılmaz misafirperver. Suç yok, şehir çok güvenli. Ben de buna güveniyorum ve ona göre yaşıyorum."

"Buradaki yasalar düşündüğünüzden daha güçlü. Burada suç yok, insanlar öyle bir halde ki anahtarları kapının üzerinde bile durmuyor. Katar'da şöyle bir kural var: "Eğer evinize birisi gelirse o sizin arkadaşınızdı" Bu yüzden kendim veya ailem için herhangi bir endişem yok." Açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal