Türkiye'yi Sarsacak Transfer : Mario Balotelli

Beşiktaş yönetimi transferde önceliği forvet bölgesine verdi, siyah beyazlılarda ilk aday Mario Balotelli

28.12.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-13:00) Türkiye'yi Sarsacak Transfer : Mario Balotelli

Süper Lig’in ilk yarısını dün Vadofone Park’ta kendi sahasında Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup eden Beşiktaş devreye 30 puan ile girdi.

Devre arasında takıma takviyeler yapmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi önceliği forvet bölgesine verdi, siyah beyazlılarda ilk aday Mario Balotelli.

Transferde bütçeyi kısıtlı bir şekilde kullanmak isteyen Beşiktaş orta saha ve kanat bölgesine takviye yapmayı düşünüyor.
Mario Balotelli’yi kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılarda çalışmalar başladı.

İlk olarak transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları geçtiğimiz aylarda İtalya’da Balotelli’nin menajerleri ile bir araya geldiği ve temaslarını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

İtalya’da yaşadığı çirkin ırkçılık olayları yüzünden ülkeden ayrılmayı planlayan yıldız forvet sözleşmesi gereği iztediği zaman bonservisini alabilecek.

Siyah beyazlıların temaslarda bulunduğu Mario Balotelli’ye ligin ikinci yarısı için 1.2 milyon Euro teklif ettiği ve golcü futbolcunun gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi yıldız futbolcu ile girişimleri sürdürecek ve uygun şartların oluşması durumunda Balotelli ikinci yarıda Beşiktaş formasını giyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal