Vedat Muriç İçin Flaş Rakam!

İngilizler’in büyük kulübü olan Leicester City, Vedat Muriç’i takımına dahil etmek istiyor. Piyasa bedeli 8 milyon euro bandında olan Kosovalı forvet için Fenerbahçe’nin kapıyı 40 milyondan açması ön görülüyor.

28.12.2019-12:58 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-12:47) Vedat Muriç İçin Flaş Rakam!

Premier Lig’de 1.'lik yarışında olan Leicester City, Sarı lacivertlerinin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç’i kadrosuna katmak istiyor. “Tilkiler” mahlaslı Leicester, İngiliz forvet Jamie Vardy ile beraber çift santrfor olarak oynatabileceği özelliklerde bir hücumcu arıyordu.

İngiliz haberlerinde teknik adam Brendan Rodgers’ın o ismi Türkiye’de gördüğünü yazdı. Leicester City gözlemcilerinin Beşiktaş maçından tribünden seyrettiği 25 yaşındaki forvetle ilgili raporu Rodgers’a verdiğini, İngiliz hocanın da kararını transfer yönünde verdiği söylendi.

Sene başında Ç. Rizespor’dan 3.5 milyon euro bedel artı 4 futbolcu karşılında getirilen Vedat Muriç 15 lig karşılaşmasında 10 gol, 2 asist yaparak performansıyla gözleri üstüne topladı. Fenerbahçe yönetim ekibi yıldız oyucu için kapıyı 40 milyon eurodan açmayı planlıyor. Kosova Milli Takımda İngiltere’ye karşı Wembley’de göstediği performansı anımsatan Ada basını, “Tilkiler’in kadrosuna katmak istediği isimlerden biri de Türk ekibi Fenerbahçe’nin gol makinesi” diye yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal