Tayfun Korkut Rekor Kırdı!

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ta takımın başına geçmesinin ardından muhteşem bir başarı yakalayan Tayfun Korkut, gelecek sezon güçlü bir takım oluşturmak adına ilk transferini gerçekleştirdi.

15.05.2018-12:08 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-12:07) Tayfun Korkut Rekor Kırdı!

Bundesliga’nın 20. haftasında 20 puandayken Stuttgart’ın başına geçen Tayfun Korkut, takımının 14 karşılaşmada 31 puan toplayıp ligi 7. sırada bitirmesini sağladı.

Takımı ile mükemmel bir performansa imza atan genç teknik adam, önümüzdeki sezonun ilk transferine de imza attı. Hem de rekor bir bonservis bedeli karşılığında…

Korkut’un ekibi Stuttgart, Manchester City'nin İspanyol sağ bek oyuncusu Pablo Maffeo'yu 9 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı ve bu transfer kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu. İspanya U-21 takımında da yer alan Maffeo'nun önümüzdeki sezon eski Beşiktaşlı Andreas Beck'in yerine görev yapması bekleniyor.

Tayfun Korkut, Stuttgart’ın başında çıktığı 14 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 31 puan elde etti ve kırmızı beyazlı takım ligi 7. sırada tamamladı. Bayern Münih’in, Almanya Kupası'nda finalde Frankfurt'u mağlup etmesi halinde Stuttgart, Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanacak.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal