Marsilya Atletico Madrid Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Finali’nde Fransız temsilcisi Marsilya ile İspanyol ekibi Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Peki nefes kesecek Marsilya - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde…

15.05.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-11:48) Marsilya Atletico Madrid Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük 2. organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’nde final heyecanı yaşanacak.

MARSİLYA ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi Final karşılaşmasında Fransa'nın Olympique Marsilya ve İspanya'nın Atletico Madrid ekipleri karşı karşıya gelecek… Fransa’nın Lyon kentinde müthiş bir çekişmeye sahne olacak bu mücadele yarın akşam saat 21.45’te başlayacak ve karşılaşma TRTSpor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fransa'nın Lyon şehrindeki Parc OL Stadı'nda oynanacak dev mücadeleyi Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek.

YARI FİNAL YOLCULUKLARI

Fransız ekibi Olympique Marsilya, yarı finalde Avusturya’nın Salzburg takımını saf dışı bırakarak adını UEFA Avrupa Ligi'nde finale yazdırmıştı. İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ise yarı finalde İngiliz devi Arsenal'i eleyerek finale yükselen diğer takım olmayı başardı.

İKİ EKİPTE DE CEZALI OYUNCU BULUNMUYOR

Dev mücadele öncesi her iki takımda da kart cezalısı bulunmuyor. Marsilya takımında hafif sakatlıkları bulunan Portekizli stoper Rolando ve Yunan forvet Kostas Mitroglou ile Atletico Madrid'in savunma oyuncusu Jose Gimenez'in karşılaşmada oynayıp oynamayacaklarına teknik direktörleri karar verecek.

SIMEONE TRİBÜNDE OLACAK

Atletico Madrid'in Arjantinli teknik adamı Diego Simeone, 4 maçlık cezası sebebiyle final maçını tribünden takip etmek zorunda kalacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal