Rıza Çalımbay: Manevi Yönden Desteğimiz Mükemmel

Lider Sivasspor sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

30.12.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-09:22) Rıza Çalımbay: Manevi Yönden Desteğimiz Mükemmel

Lider Sivasspor Süper Lig’in 17. Haftasında taraftarının önünde Göztepe’yi Yatabare’nin attığı gol ile 1-0 yendi.

Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay basın mensuplarına maç değerlendirmesi ve transferlerle alakalı açıklamalarda bulundu.

İŞTE RIZA ÇALIMBAY’IN AÇIKLAMALARI

"Göztepe iyi bir takım, zor olacağını biliyorduk ve öyle de geçti. Çok dikkatli oynadık çünkü oyunun kaderini değiştirebilecek oyunculara sahiplerdi. Maçın başından sonuna kadar ne söylediysek takımınız onu yapmaya çalıştı. İyi mücadele ettik ve değişikliklerimiz de etkili oldu. İyi bir galibiyet aldık. Bu bizim için ligin ikinci yarısı için çok önemliydi. Devre arası çalışarak hem de takıma takviye yaparak daha güçlü bir duruma geleceğiz."
"Daha da tempoyu arttırdık, daha çabuk oynamaya başladık. Oyunun yönünü değiştirmeye çalıştık. Çok da güzel gol attık. İkinci yarı bizim açımızdan daha iyi oldu."

"DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPMALIYIZ"

"Bütün takımlar takviye yapacak, bütün takımlar daha fazla hazır olacak. İkinci yarıda telafisi olmayacak maçlar oynayacağız. Bunun için transfer yapmamız lazım."

"Manevi yönden desteğimiz mükemmel, bütün iş bize kaldı. İlk yarıda gösterdiğimiz performansın üstüne çıkmamız gerekiyor ki şehrimize güzel şeyler verelim." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal