Sergen Yalçın: "Çok Bariz Bir Hata Yaptık"

Süper Lig’de rakip sahada Gaziantep FK ile 1-1'lik eşit skorla maçı tamamlayan kalan Yeni Malatyaspor'un Teknik Adamı Sergen Yalçın karşılaşma sonrasında maçı değerlendirdi.

30.12.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-09:16) Sergen Yalçın: "Çok Bariz Bir Hata Yaptık"

Maçın ardından muhabirlere açıklama yapan Yeni Malatyaspor'un Teknik Adamı Sergen Yalçın, ligin ilk yarısını beraberlikle bitirdikleri için keyifsiz olduklarını vurgulayarak, "İki takım için de çok zor bir müsabaka oldu. Oyunun geneline baktığımızda zorlu bir maçtı. Rakibe çok pozisyon da vermedik. Maçtaki 2 golü de kendimiz attık diyebiliriz. İlk golde çok bariz bir hata yaptık ve topu kalemizde gördük. İkinci golü de çok aradıktan sonra bulduk. Özellikle ikinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra takımımız reaksiyon göstermeye başladı ve daha iyi oynadık. Oyunun geneline baktığımız zaman kazanmamız gereken bir maçtı ama maalesef oyun içerisindeki şanssızlıklar yaşadık. Ayrıca 4-5 oyuncumuzun eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşadık. O yüzden deplasmanında alınan 1 puan sevindirici diye düşünüyorum. Ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirdik diyebiliriz. Artık bundan sonra ligin ikinci yarısına bakacağız" dedi.

Süper Lig'in 17. Hafta maçlarında ağırladığı BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübünün yardımcı hocası Gabriel Margarit, sezonun ilk devresinde iyi performans yakaladıklarını belirtti.

Maç sonrasında gerçekleşen basın toplantısına, Gaziantep FK’nın Teknik adamı Marius Sumudica'nın hasta olması sebebiyle yardımcı antrenör Gabriel Margarit katıldı.

Rakiplerinin zorlu olduğunu aktaran Margarit,şöyle konuştu:

"Bu sene Avrupa kupalarına hak eden bir rakibimiz vardı. Şu an takımımız 24 puanla 9'uncu sırada. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bence ligin ilk yarısında göze güzel gelen futbol oynadık. Oyuncularıma bu futbol için teşekkür ediyorum. Takım 1 hafta izin yapacak daha sonra hazırlıklara başlayacağız. Ligin ikinci yarısına daha iyi hazırlanacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal