Onyekuru'nun Menajerinden Galatasaray Açıklaması!

Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak için çalıştığı Henry Onyekuru’nun transfere sıcak baktığını belirten menaceri D’Avila açıklamalarda bulundu.

15.10.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-14:15)

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve Sarı-Kırmızılı kulübün yaz dönemindeki tüm girişimlerine karşın, kulübü Everton’ın 15 milyon Euro karşılığında Monaco’ya sattığı Nijeryalı futbolcu Onyekuru, eski yuvasına geri dönmeye oldukça sıcak bakıyor.

"GALATASARAY GÜZEL BİR DENEYİMDİ.."

“Onyekuru Galatasaray’da harika bir sezon yaşadı. Galatasaray’a karşı bu açıdan pozitif. Ama her şey Monaco’ya bağlı. Önümüzdeki ay bu durum netleşir. Onyekuru çok güzel bir deneyim yaşadı Galatasaray’da. Pozitif bakıyor. Yaz döneminde de Galatasaray’ı arzu ediyordu, ama transferi sonuçlandıran Monaco oldu. Henry, Galatasaray’ı istemişti.”

"MONACO KARAR VERMELİ.."

“Onyekuru açısından ciddi bir sakatlık problemi yok. Ama bu sakatlık sebebiyle sezonu istediği gibi götüremedi. Elbette Galatasaray’a Ocak ayında transferi söz konusu. Bu durum önümüzdeki ay netleşecek ve Monaco’ya bağlı. Galatasaray ve Monaco’yu karşılaştırmamak lazım.

Buraya Afrika Kupası’ndan sonra geldi ve istediği şansı bulamadı. Kısa sürede toparlayacak. Galatasaray’da çok mutluydu. Önümüzdeki haftalarda Monaco’nun bir karar vermesi lazım. Monaco ile iyi ilişkilerim var ama transfer adına kesin konuşmak için erken.”

"KOŞULLAR OLUŞURSA.."

“Her iki kulüple de aram iyi. Fakat Monaco’nun vereceği karar önemli. Milli takım arası Onyekuru’nun sakatlığı açısından iyi oldu. Transferin koşulları oluşursa ben de inisiyatif kullanacağım. Önümüzdeki 1 ay içinde çok daha net konuşabiliriz.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal