Trabzonspor'dan Obi Mikel Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü, yıldız oyuncusu Obi Mikel ile ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar..

15.10.2019-14:08 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-14:05)

TRABZONSPOR'DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, dün yapılan antrenmanımızı yarıda bırakan oyuncumuz Obi Mikel’in sağlık durumuyla ilgili olarak, “Oyuncumuza bugün yapılan tetkikler ve çekilen MR sonucunda grade 1 uyluk ön adale zorlanması tespit edilmiş olup, oyuncumuzun Gaziantep FK karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacaktır” dedi.

OBİ MİKEL'DEN AÇIKLAMA

Trabzonspor'un tecrübelisi oyuncusu John Obi Mikel açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta basında çıkan ''Trabzon'da mutsuz'' iddialarını yalanlayan yıldız oyuncu, Trabzonspor'da olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Bordo mavili ekipte aile ortamı olduğunun altını çizen yıldız oyuncu şu sözleri kullandı.

"AİLE ORTAMI VAR.."

“Burada gelince karşımda bir futbol ailesi gördüm. Ailenin içine geldiğinizi hissediyorsunuz. Birbiriyle bütünleşmiş, birbirini çok seven, birlikte çalışan oyuncu grubuyla birlikte teknik heyet ve profesyoneller gördüm. İlk geldiğimde kendi adıma değişimin verdiği zorlukları çektim. Bu normal bir durum. Çünkü yeni bir kültüre ve sisteme alışmanız gerekiyor. Zaman alan bir durum. Ancak kulübe geldiğim andan itibaren herkes tarafından çok iyi karşılandım.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal