Oğuzhan Özyakup Ada Yolcusu!

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi biten Oğuzhan Özyakup’un yeni rotasının İngiltere olduğu öne sürüldü.

12.05.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-12:32) Oğuzhan Özyakup Ada Yolcusu!

Beşiktaş’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup’un gelecek sezon İngiltere Premier Lig’de forma giymesi bekleniyor…

Sezon başından beri transfer teklifleri alan Oğuzhan Özyakup için en ciddi teklifin Everton’dan geldiği öğrenildi. Devre arası transfer döneminde Cenk Tosun’u kadrosuna katan İngiliz ekibi, milli oyuncuyu sezon sonunda renklerine bağlamak istiyor.

ARSENAL’İN TRANSFERDEKİ PAYI PROBLEM

Bu transferin önündeki en büyük engel Arsenal’in, Oğuzhan’ın transferinde yüzde 30’luk pay hakkına sahip olması…

Başkan Fikret Orman bu sorunu çözmek adına İngiltere’de temaslara başlamış durumda fakat Arsenal’deki belirsizlik Orman’ın bu düğümü çözmesini zorlaştırıyor. Çünkü bir dönem Arsenal de Oğuzhan’ı kadroya katmak istiyordu.

Sezon sonunda Arsene Wenger’in Arsenal’den ayrılacak olması sebebiyle Londra ekibinde bir belirsizlik hakim. Ayrıca Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in de takımdan ayrılma ihtimali söz konusu. Bu belirsizlikler de Arsenal’in transfer haritası üzerinde çok ciddi değişikliklere sebep olacak.

SEZON İÇİNDE YENİ SÖZLEŞME

Başkan Orman’ın Oğuzhan konusundaki sorunları çözmesi halinde, Everton takımı daha önce anlaşma sağladığı milli yıldıza imza attıracak.

Bu sezon siyah beyazlı ekipte istediği kadar forma şansı bulamayan ve bu sebeple mutsuz olan Oğuzhan da Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakıyor. Fakat takımdan ayrılırken de Beşiktaş’a para kazandırmak istiyor. 25 yaşındaki oyuncu bu sebeple sezon içinde siyah beyazlı takımla yeniden sözleşme imzalamış ve sözleşmesine 12 milyon euro serbest kalma maddesi ekletmişti.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal