Batalla Son Kez Taraftarı Önüne Çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında evinde Trabzonspor’u ağırlayacak Bursaspor’da Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla son kez taraftarı önüne çıkacak.

12.05.2018-12:15 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-12:12) Batalla Son Kez Taraftarı Önüne Çıkıyor!

Sezon bitiminde Bursaspor’dan ayrılarak ülkesine döneceği açıklanan Arjantinli yıldız Batalla, Trabzonspor ile oynanacak lig karşılaşmasında Bursa’da son defa taraftarın önüne çıkacak. Bursaspor forması ile pek çok başarı kazanan tecrübeli oyuncu için yeşil beyazlı kulübün sürpriz bir veda organizasyonu hazırladığı belirtildi.

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Arjantinli 10 numara, Bursaspor’un 2009-2010 sezonunda yaşadığı Süper Lig şampiyonluğuna büyük katkı sağlamış ve o sezon ligde oynadığı 26 karşılaşmada 8 gol kaydetmişti. Yeşil-beyazlı takım ile Şampiyonlar Ligi heyecanı da yaşayan Batalla, 8 sezonda toplam 248 resmi karşılaşmada ter döktü.

VEDA ORGANİZASYONU HAZIRLIĞI

Taraftarların en çok sevdiği isimlerin başında gelen Arjantinli oyuncu, sezon sonunda Bursaspor’dan ayrılacağını ve ülkesinde 1 yıl daha oynama hayalini gerçekleştirmesinin ardından futbol yaşantısını sonlandıracağını açıklamıştı.

Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmada Bursa’da taraftarı önünde son maçına çıkacak olan tecrübeli futbolcu için görkemli bir veda organizasyonunun yapılacağı ifade edildi.

Arjantinli 10 numaraya Bursaspor kariyerindeki başarılarının yazılı olduğu forma hediye edileceği, taraftarların da büyük bir hazırlık içinde oldukları bildirildi. Tribünlerde Batalla formalarının açılacağı öğrenilirken, yeşil-beyazlı futbolcular da sahaya üzerinde Batalla yazılı miniklerle çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal