Muslera: 'Benden Cavani ve Suarez'i Çağırmamı İstiyorlar'

Galatasaray'ın efsane futbolcular arasında giren Fernando Muslera, Uruguay medyasına açıklamalar yaptı.

31.08.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-09:48) Muslera: 'Benden Cavani ve Suarez'i Çağırmamı İstiyorlar'

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Punto Penal kanalına transferle ve sakatlığıyla alakalı konuştu.

Galatasaray'da kendisinden Barcelona'dan gitmesi gündemde olan vatandaşı Luis Suarez ile PSG ile kontratı biten bir başka Uruguaylı Edinson Cavani'yi çağırmasını istediklerini belirten Muslera, "Kulüpte, benden her zaman Luis Suarez ve Cavani'yi çağırmamı istiyorlar. Onları anlatmama gerek yok. Luis Suarez ve Cavani zaten dünya yıldızı, harika oyuncular" şeklinde konuştu.

MUSLERA'DAN AMELİYAT AÇIKLAMASI

Sakatlığıyla alakalı da açıklamalarda bulundu deneyimli kaleci, "Ameliyat olduktan 5 saat sonra yürüyordum. Üç gün sonra evde antrenmana başladım. Türkiye çok farklı bir ülke. Burada kendimi ikinci evim gibi hissediyorum ama amacımız tabii ki Uruguay'a geri dönmek" ifadelerini kullandı.

'KESİN BİR TARİH VERMEK ZOR'

Başarılı eldiven sakatlığıyla alakalı geçtiğimiz zamanlarda beIN Sports'a yaptığı açıklamada "Sahalara geri dönüşüm için kesin bir tarih vermek zor. Her şey biyolojik ilerlemeye bağlı durumda. Aynı sakatlığı yaşayan diğer oyunculara baktığımızda az çok 6 aylık bir süre içerisinde iyileştiklerini görüyoruz. Kendimi nasıl hissedeceğime bağlı" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal