Galatasaray'a Yunan Yıldız: 'İyi Teklife Gidebilir'

Transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray’ın, Yunan yıldız Konstantinos Fortounis’i radarına aldığı ortaya çıktı.

31.08.2020-09:33 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-09:30) Galatasaray'a Yunan Yıldız: 'İyi Teklife Gidebilir'

Transfer hazırlıklarına devam eden Cimbom için Yunanistan'dan flaş bir iddia geldi. Galatasaray’da, Olympiakos'un kaptanlığını sürdüren Konstantinos Fortounis’i istediği aktarıldı. Yunan kulübünün eski futbolcularından Petros Xanthopoulos, 27 yaşındaki orta sahanın Galatasaray'a transfer olmasını teklif ederken, "Genellikle oyunculara Türkiye'ye gitmesini önermem. Her oyuncu da ne istediğini herkesten iyi bilir ancak Galatasaray büyük bir takım. İşin finansal yönü de var ancak Türkiye'de takımların finansal problemleri olduğunu da biliyoruz. Finansal açıdan iyi bir teklif olursa, Fortounis gidebilir" şeklinde konuştu.

GEÇEN SEZON FENERBAHÇE'Yİ KABUL ETMEDİ

Yunan orta saha, geçen sezon başında 4 senelik yeni kontrat yaptıktan sonra Fenerbahçe'den gelen teklifi reddettiğini belirtmişti.

Fortounis, "Yalan söylemeyeceğim, Fenerbahçe'den teklif aldım. Daha önce de çok söyledim, Olympiakos'tan ayrılırsam, çok daha iyi bir takıma gitmek isterim. Burada iyi hissediyorum ve iyi bir birlikteliğimiz var." ifadelerini kullandı.

ÇOK YÖNLÜ OYUNCU

Olympiakos'ta toplam 216 karşılaşmaya çıkan ve orta sahanın her bölgesinde oynayabilen 27 yaşındaki oyuncu, takımına toplam 70 gol ve 64 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal