Max Kruse: 'Coronavirüs Bende Yok'

Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, İstanbul'da karantinada yaşamını sürdürürken, sosyal medya hesabından bir canlı yayına katılım gösterdi.

07.04.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-12:51) Max Kruse: 'Coronavirüs Bende Yok'
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Max Kruse, Alman yarış muhabiri Ediie Mielke'nin sosyal medyada canlı yayınına konuk oldu. Max Kruse Racing Team isimli bir yarış ekibinin sahibi olan Alman yıldız, "İstanbul'daki yarış pistine gittin mi?" sorusuna, "Hayır, henüz değil. İstanbul Park'ta takım halinde emniyetli sürüş kursu gibi şeyler yapmak istemiştik. Ancak takımın durumu ve korona buna engel oldu" diye cevap verdi. Yıldız oyuncu, evde günlerini nasıl değerlendirdiğiyle alakalı olarak, "Biraz spor, biraz televizyon... Hepsi bu" sözlerini söyledi.

"İSTANBUL BENİM EVİM"

Kruse, coronavirüs kapıp kapmadığı sorulunca, "Bu konuda çok konuşmak istemiyorum. Temelde iyiyim. Ancak değişik testler, değişik sonuçlar veriyor. Sonuçta sağlıklıyım, koronavirüs yok bende!" dedi.. İstanbul'un çok güzel bir kent olduğunu belirten Max Kruse, "Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Yapacak çok şey var. Burayı ikinci evim ya da Bremen'den sonra üçüncü evim olarak niteleyebilirim. Ancak benim evim Almanya" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal