Neymar: 'Kobe'nin Ölümü, Beni Çok Etkiledi'

Paris Saint-Germain yıldızı Neymar, Los Angeles Lakers'ın efsane oyuncusu Kobe Bryant'ın trajik ölümünün, kendisinde derin bir etki yarattığını söyledi.

07.04.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-12:40) Neymar: 'Kobe'nin Ölümü, Beni Çok Etkiledi'
Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Neymar, Los Angeles Lakers'in efsane basketbolcusu Kobe Bryant'ın ani ölümünün, kendisini çok derinden etkilediğini dile getirdi.

Vogue Men Arabia'ya röportaj veren Neymar, Kobe ile kendisinin özel bir muhabbeti olduğunu söyledi. Neymar, Bryant'ın ne kadar büyük bir insan olduğunun farkına vardığını, tanıştıklarında onun farklı bir yanını gördüğünü söyledi:

"Ölümü beni çok etkiledi çünkü hayatlarımızda çok ortak nokta vardı. Kobe ile şahsen, Paris'e geldiğinde tanışmıştım. Sporcunun arkasındaki asıl kişiyle tanıştığınızda, farklı bir ilişki yaratır ve bu, Kobe ile çok özeldi. Spor ve toplum, harika bir adamı kaybetti."

Anımsamak gerekirse Neymar, Bryant'a övgü dolu sözler söyleyen, basketbol dışındaki ilk sporculardan bir tanesiydi. PSG için Ocak ayındaki bir karşılaşmada, Neymar gecede 2. golünü kaydetmesinin ardından parmaklarıyla, Kobe'nin basketbol hayatının 2. kısmında giydiği 24 numarayı işaret etmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal