Lampard'dan Coronavirüs Testi Eleştirisi!

İngiltere devi Chelsea'nin teknik patronu Frank Lampard, coronavirüs testlerinin oyunculardan önce sağlık görevlilerine yapılması gerektiğini ifade etti.

04.05.2020-08:31 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-08:19) Lampard'dan Coronavirüs Testi Eleştirisi!

Frank Lampard, İngiltere medyasında paylaşılan açıklamasında, Premier Lig karşılaşmalarının başlatılmasına dönük çalışmalar kapsamında seçeneklerden biri olan oyunculara yeni tip coronavirüs (Covid-19) testi yapılma olasılığını değerlendirdi.

Test hususunun detaylı şekilde düşünülmesi gerektiğini belirten İngiliz teknik adam, "Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) ve aylardır inanılmaz bir iş çıkaran sağlık çalışanları için yapılan test sayısını bilemiyorum. Coronavirüs ile ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarından önce futbol dünyasının teste tabi tutulması bana doğru gelmiyor. Eminim sadece bana değil, kimseye doğru gelmiyordur." şeklinde konuştu.

'OYUNCULARI RİSKE ATMADAN FUTBOLA NASIL DÖNEBİLİRİZ?'

Dünya çapında futbolun sürmesi yönünde bir yönelim olduğunun altını çizen Lampard, "Temas sporu yapıyoruz. Futbolcular ve teknik ekibin sağlıkları tabii ki önemli. Hepimiz futbolu özledik ama oyuncuları riske atmadan futbola dönmeyi nasıl başarabiliriz? Bu gerçekle yüzleşmeliyiz." İfadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal