Acun Ilıcalı, Mesut Özili'n Fenerbahçe'ye Gelme İhtimali Hakkında Konuştu

Fenerbahçeli olmasıyla tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Mesut Özil'in sarı-lacivertlilere gelmesiyle ilgili olarak yakında güzel şeyler olabileceğini ancak şu anda oyuncunun devam eden kontratı nedeniyle daha fazla bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti.

02.05.2020-21:54 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-21:54) Acun Ilıcalı, Mesut Özili'n Fenerbahçe'ye Gelme İhtimali Hakkında Konuştu
Acun Ilıcalı Instagram canlı yayınında Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili gelen soruyu yanıtladı. Cevap olarak Acun Ilıcalı yakında güzel şeyler olacağını hissettiğini ve Mesut Özil'in kontratı bittiğinde elinden geleni yapacağını söyledi.

Ilıcalı'nın sözleri tam olarak şu şekilde: "Mesut Özil, Fenerbahçe'ye getir şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var. Mesut'u çok seviyorum. Fenerbahçeliyim.

Bu konuda elimden bir şey gelirse yapacağım. Bir çaba içerisindeyiz. Anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum. Sonra anlatırız. Başkanımız zamanı gelince... Bildiğiniz gibi kontratlar var, kontratın bitmesi geliyor.

Mesut'un kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur. Çünkü başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan. Ben de bu konuda elimden ne gelirse yaparım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal