'Kim Ne Derse Desin, Çok İyi Teknik Direktör'

Balıkesir Teknik Adamı Yusuf Şimşek, gündem ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

10.04.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-16:43) 'Kim Ne Derse Desin, Çok İyi Teknik Direktör'
Futbolculuk zamanında yaptıkları ile akıllarda kalan Yusuf Şimşek, bir dönem hoca olarakta görev yaptığı eski ekibi Beşiktaş ile alakalı değerlendirmeler yaptı.

Beşiktaş Yönetim ekibinin, oyunculardan ücret indirimi isteğinde bulunnacağını fakat çıkabilecek anlaşmazlıklardan dolayı genç futbolcularla devam etme söylentilerini değerlendiren Şimşek, ‘Kısmen doğru bir politika, Beşiktaşlı futbolcu kardeşlerimizin aldıkları paralar Anadolu kulüpleri veya 1. Lig standartında değil, özellikle bizim oyuncularımızın aldıkları paralarla onların kazançları arasında uçurum var. Bu yüzden ücretlerinde indirime gideceklerine inanıyorum ancak Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir ekip yoluna sadece gençlerle devam edemez.’ ifadelerini kullandı.

Yusuf Şimşek kendisine yöneltilen soruları cevapladı:

Beşiktaş’ta oynadığınız dönemde sizden daha yetenekli olan birisini görüyor muydunuz?

"Kendime yakın gördüğüm kıyas edebileceğim Matis Delgado ve Rodrigo Tello vardı. Ama en yetenekli benim şeklinde bir görüşüm hiçbir zaman olmadı."

Beşiktaş’ta tarzınıza en yakın isim olarak kimi görüyorsunuz?

"Adem Ljajic’i kendime yakın görüyorum."

Teknik direktör olarak örnek aldığınız bir çalıştırıcı var mı?

"Mustafa Denizli, Fatih Terim, Ersun Yanal’ı beğeniyor ve örnek alıyorum ayrıca kim ne derse desin Güvenç Kurtar çok iyi bir teknik direktör, onu da örnek alırım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal