Fenerbahçe'de Obradovic Kalıyor!

Sezon ortasında kendisine iletilen kontrat yenileme önerisine cevap vermeyen Obradovic coronavirüs salgını sonrasında Fenerbahçe Beko'da devam etmek istediğini açıkladı.

10.04.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-16:48) Fenerbahçe'de Obradovic Kalıyor!

Fenerbahçe Beko ile bir senelik daha sözleşmesi olan Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas'ın, Koç Zeljko Obradovic'in kulüpten gitmesi halinde Türkiye'deki geleceğinin değişebileceğini açıklaması gündemde ses getirmişti. Bu açıklamalardan sonra tecrübeli hocanın sezon bitiminde kulüpten gideceği iddiaları yüksek sesle tekrardan söylenmeye başlandı.

TAKIMIN BÜTÇESİ DÜŞÜRÜLECEK

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe'den senelik 3 milyon euro net ücret alıyor. Kontratta şampiyonluk bonusları da var. Örneğin deneyimli hoca, 2016-2017 sezonunda Fenerbahçe Beko'nun hem lig hem de Euroleague'de şampiyon olduğu zamanda 5 milyon 250 bin euro cebine koymuştu. Sarı- lacivertli Yönetim, sezon ortasında Zeljko Obradovic'e 1 milyon 650 bin dolarlık yeni bir teklif sundu. Bu öneride, 30 milyon euro olan kadronun bütçesinin 15 milyon euroya düşürüleceği de Obradovic'e aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal