Kemal Özdeş: Galatasaray Galibiyeti Hak Etti

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Galatasaray'a deplasmanda 4-1 mağlup olarak ligde ilk kez yenilgiyle tanışan Kasımpaşa’nın başarılı teknik direktörü Kemal Özdeş, bu mağlubiyetle bir şey kaybettiklerini düşünmediğini belirtti.

15.09.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-10:00) Kemal Özdeş: Galatasaray Galibiyeti Hak Etti

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kemal Özdeş, Galatasaray'ın galibiyeti hak ettiğini söyledi.

48 yaşındaki teknik adam, ligde 3. hafta oynanan karşılaşmadan Galatasaray'ın 6, kendilerinin ise 1 futbolcu değişikliği ile karşılaşmaya başladığını hatırlatarak, "Karşılaşmanın ilk bölümünde topa sahip olmaya çalışarak Galatasaray'ın baskısını kırabildik. Pozisyona girmeye de başladık. Kalemizde çok pozisyon da vermedik. İkinci devrede de maça istediğimiz gibi başladık. Oyun 0-0 sürerken Diagne'nin yararlanamadığı ve Muslera'nın Serdar Aziz'in ters topunu kurtardığı pozisyonlar var. Bunları gole çevirebilseydik öne de geçebilirdik." dedi.

İkinci devrede duran top organizasyonunda savunmaya odaklanmadıkları için gol yediklerini vurgulayan Özdeş, şu ifadeleri kullandı:

"İkinci golden sonra takımım bir şey kaybettiğini düşündü. Ardından oyuna yeniden tutunmaya çalıştık. Pozisyonlara girmemize karşın kalemizde bir gol daha gördük. Bu karşılaşmadan puansız ayrıldık. Bu maça dek 4'te 4 yapmıştık. Bu yenilgiyle bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Bu mücadeleden duygu yönetimi anlamında gerekli dersleri çıkartmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli değiliz. Önümüzdeki haftadan itibaren yeniden galibiyet serisi başlatacağımızı biliyorum. Futbolcularıma güveniyorum. Galatasaray galibiyeti hak eden taraftı. Galatasaray'a UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında başarılar diliyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal