Terim’in Yeni Prensi Ozan'dan Kasımpaşa Maçı Değerlendirmesi!

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de başlayan ve gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan 18 yaşındaki Ozan Kabak, karşılaşmayı ve performansını değerlendirdi.

15.09.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-09:45) Terim’in Yeni Prensi Ozan'dan Kasımpaşa Maçı Değerlendirmesi!

Galatasaray’ın dün akşam Kasımpaşa’ya karşı oynadığı mücadelede ilk kez ilk 11’de yer alan 18 yaşındaki stoper Ozan Kabak, formayı bir daha üzerinden çıkarmamak için çok çalışacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında 4-1 mağlup ettikleri Kasımpaşa karşılaşması sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç savunmacı, "Fatih hocama teşekkür etmek istiyorum. Böyle zor bir karşılaşmada bana ilk 11'de şans verdi. Ben de elimden gelen çabayı gösterip onun güvenini boşa çıkarmamaya çalıştım." dedi.

Daha çok çalışması gerektiğini belirten Ozan Kabak, "Çocukluğumdan itibaren bu anları hayal ediyorum. Onun için maça ısınmak benim adıma zor olmadı. Elimden geleni yaptım fakat gerçek Ozan bu değil, daha fazlası. Daha çok çalışarak bu formayı hiç bırakmayacağım." şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılı taraftarların ve takım arkadaşlarının kendisine büyük destek verdiğini vurgulayan Ozan, "Taraftarlar hep arkamda durdu. Sürekli saha içinde itici bir güç oldular. Takım arkadaşlarım da öyleydi. Kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Genç stoperin açıklamalarda bulunduğu esnada arkasından geçen takım arkadaşları, Ozan'ı tebrik etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal