Kartal’a Eski Yıldızından Mesaj Var!

Beşiktaş’ta 3 sezon forma giyen Manuel Fernandes’in yöneticilere haber göndererek tekrar siyah beyazlı formayı giymek istediği öğrenildi.

06.06.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-10:25) Kartal’a Eski Yıldızından Mesaj Var!

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Manuel Fernandes, şampiyonluk yaşadığı Rusya’da mutlu değil... Menajeri aracılığıyla siyah beyazlılara, “Ne olur beni alın, futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum” şeklinde haber gönderdi.

Beşiktaş formasıyla başarılı sezonların ardından Rusya’nın Lokomotif Moskova takımının yolunu tutan Fernandes, Rusya’da başarılı bir sezon geçirdi. Rus ekibiyle şampiyonluğa uzanan Portekizli futbolcu takımına çok büyük katkıda bulundu. Geride kalan sezonda 29 karşılaşmada forma giyen yıldız oyuncu, 7 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

Deneyimli orta saha buna karşın Rusya’da mutlu olmadığını ifade etti. Menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a dönmek istediğini belirten 32 yaşındaki yıldız oyuncunun, “Ne olur Beşiktaş beni alsın. Futbolu orada bitirmek istiyorum. Bizim oynadığımız dönemde zor koşullar mevcuttu, stat yoktu. Şimdi Beşiktaş’ta oynamak çok daha zevkli olur” dediği bildirildi.

Beşiktaş yönetimi ise yeni sezon için takımı gençleştirme planlaması yaparken, 32 yaşındaki Manuel Fernandes’e sıcak bakmıyor.

Portekizli yıldız, Beşiktaş formasıyla oynadığı 112 maçta 20 gol ve 21 asistle takımına büyük katkı sağlamıştı.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal