Cimbom’a Gurbetçi Yıldızdan Güzel Haber!

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan ve teklif yapmaya hazırlandığı Yunus Mallı’dan sarı kırmızılılara güzel haber geldi.

06.06.2018-10:14 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-10:14) Cimbom’a Gurbetçi Yıldızdan Güzel Haber!

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonun şampiyonu Galatasaray, Almanya’nın Wolfsburg takımında forma giyen Yunus Mallı’yı kadrosuna katmak istiyordu. Milli oyuncu da Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediği için sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor.

Gelecek sezon hem Avrupa’da hem de ligde güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray’ın öncelikli transfer hedeflerinden biri Yunus Mallı...  Gurbetçi yıldızın transferi için Fatih Terim’in yardımcısı Levent Şahin ve idari menajer Şükrü Hanedar önceki gün Almanya’ya uçarken, başarılı oyuncudan gelen haberlerin de olumlu olduğu belirtildi.

Levent Şahin ve Şükrü Hanedar’ın, 26 yaşındaki oyuncunun menajerliğini yürüten amcası İlhan Mallı ile bir araya geldiği ve Yunus’un Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı bildirildi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek sarı kırmızılılar bu faktörü koz olarak kullanırken, Yunus Mallı’dan olumlu geri dönüş alan Cimbom, yıldız oyuncunun kulübü Wolfsburg ile masaya oturacak.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal