Juventus’tan Sağlık Ekiplerine Bağış

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, "Mesafeli ama birlikte (DistantiMaUniti)" etiketiyle paylaşım yaptı. Ülkece acil sağlık durumundan geçtiklerini söyleyerek, yetkililerin önerdiği tavsiyelere uymaları gerektiğini belirtti

14.03.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-10:27) Juventus’tan Sağlık Ekiplerine Bağış

Agnelli, dün akşamdan itibaren kendisini karantina aldığını belirterek, "Kendi bölgemizde Piyemonte ve Torino'daki sağlık ekiplerimizi desteklemek için takım oyuncularımız ve camiamızla bağış toplama kampanyası başlattık. Sizden buna katkıda bulunmanızı istiyorum. Mesafeliyiz ama birlikteyiz. Hep birlikte işin içinden çıkacağız." şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün yaptığı açıklamada ilk bağış olarak kulüp ve oyuncular tarafından tam 300 bin avro verildiği açıklandı.

SERİE A'DA CORONAVİRÜS KÂBUSU DEVAM EDİYOR!

Seria A takımlarından biri olan Sampdoria'da, Gabibiadini'nin testlerinini pozitif çıkmasından sonra Colley,Ekdal,Lagumina ve Thorsby'de coronavirüse yakalandı.

Sampdoria ilk olarak Manolo Gabbiadini'nin testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Devamında ise Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina ve Morten Thorsby'nin de coronavirüse yakalandığı bildirildi.

Serie A ekibinin yaptığı açıklamada, coronavirüse yakalanan futbolcuların sağlık durumunun iyi olduğunu ve karantina içinde oldukları belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal