Sergen Yalçın: 'Bu Fırsat Bir Daha Gelmez'

Sergen Yalçın, Sadece Beşiktaş'ı değil, ligdeki zirve yarışını da yakından etkileyecek bir karşılaşma olan Galatasaray maçından galip ayrılarak devam etmek istiyor.

14.03.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-10:22) Sergen Yalçın: 'Bu Fırsat Bir Daha Gelmez'
Beşiktaş'a teknik direktör olarak geldiği günden beri ekibi daha ofansif odaklı oynatan ve galip gelmekten başka bir sonucu akla getirmeyen tecrübeli hoca, aynı isteği derbi karşılaşmasında da görmek istediğini futbolcularına söyledi.

Bu karşılaşmada elde edilebilecek galibiyetin sıradan bir 3 puan olmadığını da bütün oyuncularına anlatan Beşiktaş Teknik adamı Sergen Yalçın'ın, "Derbi zor geçecek. Galatasaray özellikle ligin ikinci yarısının iyi top oynayan ekiplerinden biri. Fakat rakip kim olursa olsun biz çıkıp kendi oyunumuzu oynamalıyız. Bugüne kadar nasıl oynadıysak yine aynı tempoda ve mutlaka kazanmak için mücadele etmeliyiz. Elbette rakibin önemli isimlerine karşı tedbirler de alacağız. Fakat bizim amacımız savunma değil kazanmak. Bu maçı alırsak ligdeki dengeleri de değiştirmiş olacağız. Böylesine fırsatlar kolay kolay gelmez. Bunu iyi değerlendirmeliyiz" sözlerini söyledi.

Duran top çalışması

Teknik adam Sergen Yalçın, böylesine kritik maçlarda duran topların ne kadar ciddi öneme sahip olduğunu da göz önünde bulundurarak, neredeyse bütün antrenmanın sonunda ekibe duran top çalışması yaptırıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal