İrfan Can Kahveci Premier Lig’e Transfer Oldu!

İngiltere Premier Lig’e 16 sene aradan sonra yükselen Leeds United, Medipol Başakşehir’in yıldızı İrfan Can Kahveci’nin transferinde mutlu sona ulaştı.

22.07.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-16:05) İrfan Can Kahveci Premier Lig’e Transfer Oldu!

Haber365/ÖZEL

İngiltere Premier Lig’e çıkma başarısı gösteren Leeds United’ta teknik direktör Marcelo Bielsa’nın Medipol Başakşehir’in 25 yaşındaki yıldızı İrfan Can Kahveci’yi istemesi üzerine İngiliz yöneticiler İstanbul’a çıkarma yaptı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve İrfan Can Kahveci’nin menajeri ile görüşme yapan Leeds United yetkilileri milli futbolcu için tam 17 milyon euro teklif etti. Gelen bu rekor bonservisin sonrasında taraflar el sıkıştı ve prensipte anlaşma sağlandı.

İRFAN CAN’IN GÖZÜ AVRUPA’DA

Süper Lig’de sergilediği başarılı performansın sonrasında takımıyla beraber şampiyonluğa uzanan genç futbolcu, hedefinin Avrupa olduğunu ve diğer tekliflere sıcak bakmadığını belirtmişti. Uzun süren Premier Lig hasretinden sonra tekrar devler sahnesine yer alacak olan Leeds United’ın, bir üst lige çıkması ve yayın gelirinden gelecek paralarla kadro yapılanmaya gidecek olması milli futbolcu için transferi kolaylaştırdı.

REKOR CENGİZ ÜNDER’DEYDİ

Medipol Başakşehir’in 17 milyon euroya İrfan Can Kahveci’yi Leeds United’a göndermesi Cengiz Ünder’in 15 milyon euroluk transfer rekorunu rafa kaldırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal