Bursaspor'dan Taraftarlı Antrenman!

TFF 1.Lig Play-Off yarı finalinin ilk karşılaşmasında yarın sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek olan Bursaspor, antrenmanını taraftara açık bir şekilde stadyumda yaptı.

22.07.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-14:15) Bursaspor'dan Taraftarlı Antrenman!

3 bin Bursaspor taraftarı, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tribünlerde takımlarını desteklerken, futbolcuların sahaya çıkmasıyla coşku dolu anlar yaşandı. Yaktıkları meşaleler ile güzel bir atmosfer oluşturan Bursaspor taraftarı, idman süresince takımlarına desteklerini eksik etmedi. Isınma hareketleriyle hazırlıklara başlayan yeşil beyazlı futbolcular, devamında ise duran top çalışması yaptı. idmanın bitimine doğru oyuncularını yeniden tribünlere çağıran taraftarlar, kritik önem taşıyan Adana Demirspor maçı öncesi takımının moralini yükseltti.

'BU LİG ENTERESAN BİR LİG'

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, sezon başındaki amaçlarının Süper Lig’e direkt yükselmek olduğunu söyleyerek, çok şanssız puanlar kaybettiklerini dile getirdi. 'Bu lig enteresan bir lig' şeklinde konuşan Başkan Mestan, 'Puan silme cezası alan 3 takımın da küme düşeceğini söylemişlerdi. İkisi küme düştü, biz ise çok şükür şu an Süper Lige oynuyoruz. Yarın zor bir rakibe karşı oynayacağız. Onlar da güçlü, biz de şampiyon olmuş bir camiayız. Süper Lige çıkarak çifte bayram yaşayacağımızı düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan hazırlıkları tribünden takip etti. Aktaş ve Salman, teknik patron İrfan Buz ile bir süre konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bugün saat 21.00de gerçekleşecek olan maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal