Hasan Kartal: "Vedat Muric'i Satmakla Çok Doğru Karar Verdik"

Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kartal, Vedat Muric'i satmakla doğru hamleyi yaptıklarını söyledi. Ligde Rizespor'u daha iyi yerlere getirmek istediğini söyleyen Kartal, diğer konularda da açıklamalarda bulundu.

28.12.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-13:55) Hasan Kartal: "Vedat Muric'i Satmakla Çok Doğru Karar Verdik"

Kartal, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yönetiminde katıldığı basın toplantısında, lige başlangıçlarının güzel olduğunu fakat son zamanlarda bütün kulüplerin yaşadığı gibi ivmelerinin azaldığını aktardı.

Ligde aldıkları puanlara tamah etmeyeceğini belirten Kartal, "Futbolun içinde her şey var, eleştiriye açığız. Yaptığımız yanlışları, doğruları eleştirin. Biz inandığımız doğruları yapıyoruz. Ufak tefek hatalar her yerde olur. Tüm arkadaşlarla elimizden geleni yaptığımıza eminim. Ruhen rahatım. Rizespor'u daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz."

"Vedat Muric'i Satmakla Çok Doğru Karar Verdik."

"Sezon başında Vedat Muric'in Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleştiğini anımsatan Kartal, "Vedat Muric'i satmakla çok doğru karar verdik. Yerine aldığımız sporculardan bir Vedat daha çıkarsak çok iyi olurdu. Bize karşı oynayacak. Bizde sorun yok. Takıma güveniyoruz. Bizim takımın ne yapacağı tam belli olmuyor. Şansımız iyi gitmiyor bazen. Artık şanstan ziyade iyi işler yapmamız gerekiyor." dedi."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal