Memphis Depay'a Milli Futbolcudan Ziyaret

Talihsiz bir şekilde geçirdiği çapraz bağ sakatlığı geçiren Yusuf Yazıcı’nın dünyaca ünlü profesör İtalyan Pier Paolo Mariani ile bir araya geldi.

28.12.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-13:30) Memphis Depay'a Milli Futbolcudan Ziyaret

Fransa’nın Ligue 1 takımında Lille forması altında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı şanssız sakatlığı nedeniyle bir süre yeşil sahalardan uzak kalacak.

Milli futbolcu, kendisi gibi aynı çapraz bağ sakatlığı geçiren ve İtalyan Profesör Pier Paolo Mariani'ye ameliyat olan O.Lyon'un Hollandalı futbolcusu Memphis Depay'a ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Talihsiz bir şekilde geçirdiği çapraz bağ sakatlığı sonucu İtalya'nın başkenti Roma'da bugün ameliyata girecek olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın operasyonunu yapacak dünyaca ünlü profesör İtalyan Pier Paolo Mariani ile bir araya geldi.

Ayrıca genç yıldız aynı sakatılığı yaşayan İtalyan profesör Pier Paolo Mariani’ye ameliyat olan Hollandalı yıldızı Memphis Depay'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Memphis Depay'dan tedavisi ve iyileşme süreci hakkında bilgi alan milli futbolcu Yusuf Yazıcı bugün yeri Roma’da olan Villa Stuart Spor Kliniği'nde ameliyat edilecek.

22 yaşındaki genç futbolcu Yusuf Yazıcı'nın tahminen yaklaşık 4 aylık bir tedavi süreci geçirdikten sonrasında formasına kavuşması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal