Fikret Orman: ''Şampiyon Olacağız''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adana'da siyah beyazlı taraftarlarla bir araya geldi. İşte açıklamaları..

13.09.2019-11:23 - (Son Güncelleme: 13.09.2019-11:21)

Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Bizim yaptığımız işin sonucu topun çizgiyi geçmesiyle alakalı. Fakat ne olursa olsun top çizgiyi geçsin diye istemek başka camiaların işi, bizim değil." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA SON DÖNEMİM"

"Beşiktaş'ta benim bu son dönemim olacak. Ardından Beşiktaş yeni başkanıyla hayatına devam edecek. Bu süreç içerisinde bütün gücümüzle Beşiktaş'a hizmet etmeye çalışıyoruz. Ben bir daha seçime girmeyeceğim. Tek amacım Beşiktaş'a hizmet. Taraftarların da Beşiktaş siyasetini bir kenara bırakarak kulübün başarısı için bir arada olmasını istiyorum.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ.."

"Çok zor günlerden geldik, dönem dönem yine zor zamanlar geçiriyoruz. Yaklaşık 10 yıldır oynadığımız oyun düzeni değişiyor. Abdullah Hoca ile şampiyon olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş taraftarının da buna inanmasını istiyorum. Şampiyon olacağız. Futbol takımımız, oyun düzenini oluşturduğunda yavaş yavaş güzel maçlar izleyeceğiz. Atiba döndü, Burak da gelecek hafta takımdaki yerini alır. Takımımız 20 milyon euronun üzerinde bütçe daralması yaşadı. Yaş ortalamamız gençleşti ve 7 transfer yaptık. Dünyanın her tarafında kriz yaşanıyor, bu krizden etkilenmemek için daralmaya gitmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal