Herkesin Çocuk Sandığı 37 Yaşındaki Bursasporlu Kenan Vatansever Dünya Gündeminde!

Bursaspor-Fenerbahçe maçında gündeme oturan Bursasporlu taraftar Kenan Vatansever dünya gündemine damga vurdu..

13.09.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 13.09.2019-11:16)

Maç esnasında sigara içerken görüntülere takılan ve yaşı küçük sigara içen biri olarak görülen, ancak daha sonra 36 yaşında olduğu anlaşılan Kenan Vatansever, The Sun'a haber oldu. The Sun, Bursaspor-Fenerbahçe maçındaki o görüntüleri okuyucuları ile paylaştı.

"OLAYDAN HABERİM YOKTU"

“Olaydan habersizdim, abim arayarak, ‘Kenan sen ne yaptın? Herkes seni konuşuyor’ dedi. Daha sonra sigara içtiğim fotoğrafı attı, görünce ben de şaşırdım. Daha ne olduğunu anlayamadan Bursaspor taraftarları yanıma gelip resim çekilmeye başladı benimle."

"POLİSLER YANIMA GELDİ.."

"Onun şokunu atlatamadan yanıma polisler geldi. ‘Kardeşim sen ne yaptın? Senin yaşın kaç? Neden sigara içiyorsun?’ gibisinden sorular yöneltti. Ben de kimliğimi gösterdiğimde işlem yapılmayacağını söylediler."

"SİGARAYI BIRAKMAYA ÇALIŞACAĞIM.."

"Özel maçta böyle bir olayla gündeme gelmek istemezdim" diyen Vatansever, "Çocuklar için düzenlenen özel maçta sigara içerek kötü örnek olmak istemezdim, ama dediğim gibi 36 yaşında olduğum için böyle bir şey olacağını tahmin edemedim. Sigara sağlığa zararlı, çocuklarımıza kötü örnek oldum, ama buradan söz veriyorum, sigarayı bırakmaya çalışacağım" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal