Fenerbahçe'de Yalçın Koşukavak'a Teklif

TFF 1'inci Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Altay'ın başındaki Yalçın Koşukavak'a, teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe'nin istediği iddiaları ciddiyet kazandı.

17.03.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-14:24) Fenerbahçe'de Yalçın Koşukavak'a Teklif

Fenerbahçe'nin UEFA Pro Lisans sahibi Koşukavak'ı bu sezon takımı idmanlarda çalıştırması için, gelecek sezon ise yardımcı hoca olarak planladığı ileri sürüldü.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak, öne sürülen iddialar üzerine tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

Bu sezon Bursaspor'un ardından Altay'ı çalıştıran Koşukavak'ın teknik direktör olarak üçüncü bir takımın başında maça çıkma şansı bulunmuyor.

ALTAY BAŞKANIYLA MASAYA OTURDU

İzmir temsilcisi ile çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Yalçın Koşukavak, dün Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ile görüşme yaptı.

Siyah-beyazlı takımı idmanda yardımcı hocalar çalıştırdı. Başkan Ekmekçioğlu ve tecrübeli teknik adam arasında gerçekleşen toplantı sonrası, "yola devam" kararı alındığı ifade etti. Fakat takıma yakın kaynaklar yeni olayların gerçekleşebileceğini ve Koşukavak'ın kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu belirtti.

Teknik direktör olarak 2'nci Lig ve 1'inci Lig'de Altay ile İstanbulspor'un dışında yine 1'inci Lig'de Gaziantep FK ve Bursaspor'u çalıştıran Yalçın Koşukavak, Süper Lig'de 2009-10 sezonunda Manisaspor'da Reha Kapsal'ın yardımcılığını yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal